Odensevej 113, 1. tv., 4700 Næstved

Velindrettet 3V lejlighed med god beliggenhed

På Odensevej 113 i Næstved Syd ligger denne velindrettede lejlighed, som nu kan blive dit næste hjem. Lejligheden har gode opholdsrum og fine værelser, og som prikken over i'et kan du nyde godt af en solrig altan med dejlig udsigt.

Fra adressen her får du en central beliggenhed, der giver dig nærhed til byens mange tilbud og flere grønne omgivelser. Indkøb, skole og pasningstilbud nås I en radius af cirka én kilometer. På samme tid er der ikke langt til Sct. Jørgens Park indkøbscenter, der blandt andet byder på butikker, apotek, bager og meget mere.

Dit kommende hjem ligger på første sal, og fra entréen er der adgang til alle rum. Der er i alt to værelser, som begge har en fin størrelse, så du kan indrette dem efter dine ønsker og behov. Videre inkluderer boligen også et badeværelse med bruseniche. I køkkenet bliver du beriget med fine opbevaringsløsninger, og så er der også plads til, at du kan installere vaskefaciliteterne herude. Endelig når du stuen, hvor du etablerer dig med både en spiseafdeling og komfortable møbler. Rummet har et behageligt lysindfald takket være de brede vinduespartier, og det er samtidig også fra stuen, at der er udgang til den sydvestvendte altan. Herude kan du beundre omgivelserne og placere bløde havemøbler.

Foruden altanen er der også brugsret til fællesarealer rundt om bygninger med græsplæne, der prydes af let beplantning. Her kan børnene lege på faciliteterne, som er opstillet, og imens kan du sidde ved bordebænkesættene. Som beboer her kommer du også til at tilhøre en veldrevet ejerforening, og der er også adgang til eget kælderrum, ligesom det er i kælderen, at du finder vaskefaciliteter og tørrerum.

Interesseret? Kontakt os i dag hvis du vil høre mere.