Vejlemosevej 7, Spragelse, 4160 Herlufmagle

Fortræffelig trævilla med omfangsrig naturgrund

Kom med til Spragelselille, hvor denne umådeligt flotte trævilla med den omfattende naturgrund på knap to hektar venter jer. I får fornøjelsen af 173 veldisponerede kvadratmeter, mens udelivet nydes på terrassen og i haven.

I ankommer til villaen via en lang allé, som leder til gårdspladsen, hvor huset byder jer velkommen med et velholdt ydre i sortmalet træ, nymalet i 2019 og 2020. Langs med huset er hertil en dobbelt carport med tilhørende isoleret skur og et cykelskur.

Inden døre åbenbarer sig et velgjort og moderne interiør med en behagelig atmosfære og et rart indeklima, som helt sikkert er med hjælp fra luft-til-vand varmepumpen fra 2018, som ligeledes giver en grøn og økonomisk opvarmning. Særligt stue og alrum med åben forbindelse til køkkenet præsenterer sig som boligens primære opholdsmiljøer, hvor I får perfekte betingelser for at samles om stemningsfyldte middage og aftenhygge i sofaen. Det åbne rum afslører endvidere et nydeligt køkken i landlig stil.

Stueplanet består derudover af et værelse, et brusebadeværelse og bryggerset, der gavner jeres hverdag med egen indgang og særskilt plads til vasketøjet. Førstesalen råder over de resterende tre værelser, som står klar til at danne ramme om jeres nattesøvn, og dertil hører sig yderligere et badeværelse, som beriger jer med velvære i kraft af badekaret. Glæd også børnene med et multirum på den møblerbare repos.

Solstrejf er der gode chancer for på den sydvendte lærketræsterrasse og i den omfangsrige have, som fremtræder med en plan plæne og et væld af frugttræer og buske.

Jeres nye hjem er placeret midt i naturskønne omgivelser, og I kan derfor se frem til at få luft, fred og ro omkring jer med egen skovklædt eng og 50 meter til Gisselfeld Skovdistrikt. I er ligeledes garanteret en familievenlig beliggenhed med omtrent fire kilometer til skole, dagtilbud, sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder i Herlufmagle.