Skovkanten 39, 4700 Næstved

Skøn etplansvilla med attraktiv placering i Næstved

På en rolig vej i Næstved kan I nu blive de næste heldige ejere af denne skønne etplansvilla, som står klar til at danne rammen om jeres hverdag. Her bliver I beriget med indbydende kvadratmeter såvel som hyggelige udeomgivelser.

Huset præsenterer sig nydeligt og fik i april 2016 udskiftet alle vinduerne, mens der i 2020 kom nye fuger i den sydvendte mur. Ved ankomst parkeres bilen i indkørslen, og herefter kan I bevæge jer indenfor, hvor der venter jer 147 m2. I alt får I tre værelser, som alle har en fornuftig størrelse, så de kan indrettes efter jeres ønsker og behov. Nær værelserne ligger badeværelset med gulvvarme, og yderligere bliver I beriget med et bryggers, et disponibelt rum samt et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Kvik-køkkenet med grebsfrie elementer er toppet af en hvid bordplade, som giver et flot udtryk. Nær køkkenet placeres spisebordet, så I på tværs af madlavning og samtaler kan være i hinandens selskab. Endelig er der i stuen rum til sofagruppen, som også får glæde af det skønne lysindfald herinde takket være det store panoramavindue.

Udenfor får I fornøjelsen af en dejlig og ligetil matrikel med solrige terrasser og græsplæne, hvor børnene kan lege og spille bold. Haven er beriget med frugttræer, bede og buske, der samlet skaber et skønt miljø at nyde de lune sommerdage i.

Med adresse på Skovkanten 39 får I, som navnet indikerer, gåafstand til skovområdet Kalby Ris. Derudover er dagligdagens gøremål i form af indkøb, daginstitution, Ellebækskolen og Næstved Nord Station alt sammen placeret under to kilometer væk.

Interesseret? Så vent ikke med at kontakte os for at høre mere.