Suså Landevej 18, Gelsted, 4160 Herlufmagle

Landlig villa med plads til heste i Gelsted

Nu har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til denne skønne villa i halvanden plan med glimrende faciliteter til hestehold på grunden med hele 19.995 m2. Foruden den gode beliggenhed i Gelsted nær hverdagens behov kan I se frem til et hjem fordelt over to stuer, et køkken, fem værelser, et badeværelse og en stor repos. Velkommen til.

Jeres nye adresse giver jer den perfekte kombination af at bo landligt med åbne vidder i baggrunden og kort afstand til dagligdagens gøremål. Få minutters gang herfra kan I hoppe på bussen, mens cyklen bringer jer hurtigt til både daginstitution og indkøb. Knap tre kilometer væk ligger Susåskolen, afdeling Herlufmagle, og så kan Næstved centrum nås i bil på under et kvarter.

Det nydelige hus fra 1902 kommer med en rigtig fin staldbygning, der indeholder seks hestebokse, et isoleret sadelrum, et foderrum og en strigleplads med afløb. Hertil kommer den store garage med værksted og mulighed for lift.

Inden døre møder I indledningsvis en fin entre der leder dig videre til den største af stuerne, som prydes af en loftroset og lyse gulve. Vinduerne og døren ud til haven lukker gavmildt sollyset ind, og i forlængelse heraf får I endnu en stue, der oplagt arrangeres med langbordet. I finder nemlig det moderne indrettede køkken i åben forbindelse, så hofretterne hurtigt kan serveres til gæsterne.

Stueplanet afrundes af et værelse, et brusebadeværelse og et bryggers, inden turen fortsætter op på første sal, hvor I ankommer til den møblérbare repos, der eksempelvis kan anvendes til hjemmekontor, eller hvad I ellers har behov for. Endelig råder I over fire værelser i en fornuftig størrelse.

Den anseelige grund byder på hestefolde, et hyggeligt haveområde med gamle frugttræer og en sandfold, som kan bruges til ridebane.

Har I fået lyst til at se mere? Så kontakt os i dag.