Refsnæsvej 18, 4700 Næstved

Charmerende bjælkehus på stor grund i Åderupkvarteret

Man får nærmest følelsen af at køre ned langs en grøn allé, når man triller bilen roligt hen ad den lange grusvej, som fører til dette charmerende bjælkehus. Med en fantastisk grund på hele 2.875 kvadratmeter er der plads til udfoldelser, ligesom der også er mulighed for at bygge til ejendommen, hvis I vil udvide boligarealet. Boligen er flot moderniseret og byder blandt andet på to gode værelser samt et lyst og indbydende opholdsrum med loft til kip.

Huset udgør en idyllisk oase midt i Næstveds attraktive Åderupkvarter, hvor den tilbagetrukne placering sørger for, at al trafikstøj er elimineret. Fra adressen har I gåafstand til skole, pasningstilbud og busforbindelse, mens indkøbsmuligheder og bymidten med station, specialbutikker, caféer og kulturliv nemt nås på cykel. Samtidig er I tæt ved naturområdet Ydernæs, Næstved Fjord og flere skove, så gåturene er sikret i disse skønne omgivelser.

Det sortmalede bjælkehus kan både bryste sig af lynhurtigt fibernet og et lavt varmeforbrug takket være træpillefyret. Rundt om ejendommen udfolder sig en stor og flot indkørsel, en åben græsplæne med plads til leg og løb samt tre rummelige udhuse, hvor fritidshobbyerne kan få frit spil.

Boligen er lige til at flytte ind i og byder i stueplan på et lyst og lækkert køkken i åben forbindelse med stuerne. Vordingborg-køkkenet fra 2019 er placeret midtfor rummet, og det præsenterer sig stilrent med sorte elementer og en smart ø med integrerede siddepladser. På etagen er der også et værelse og et badeværelse. Kælderen indeholder to separate afsnit med hver sin indgang, hvor det ene består af et værelse med skabsvæg, mens det andet rummer et bryggers med mulighed for at etablere et større badeværelse.

Kan I se det for jer? Tag kontakt til os allerede i dag.