St Røttingevej 3, 4733 Tappernøje

Rummelig villa på stor grund i Store Røttinges landlige omgivelser

På St Røttingevej 3 møder I denne nydelige og velindrettede villa, der kan bryste sig af en pladsgivende planløsning i form af blandt andet fem værelser og to opholdsrum. Dertil kommer en lækker, fritliggende træterrasse ved siden af et hyggeligt gadekær. Velkommen til.

I overtager en nydelig ejendom fra 1850, der allerede udefra præsenterer sig utrolig velholdt. Den hvide facade blev pudset og malet med den holdbare Keim-maling, samt facadens øvre traværk blev malet med ultradec maling så sent som i 2017, mens den anseelige gårdsplads fik tilføjet skærver året efter. Her findes også lærketræsterrassen fra samme år, som byder på eminente forhold til sommeraftenerne og et dejligt vue til gadekæret. Dertil kommer en lade med uendelige anvendelsesmuligheder.

Indenfor fordeler hjemmets 236 m2 sig over halvandet plan, hvor især opholdsrummet i stueetagen gør sig bemærket. Her er der rigelig plads til sofagruppen, hyggekrogen og langbordet til de formelle måltider, mens det tilstødende køkken også har en spisesektion til dagens hurtige måltider. Det tidløse inventar er opstillet i en praktisk vinkelform, der bidrager til generøse mængder arbejdsflade og opbevaring. Fra stuen er der adgang til to gode værelser, og i gangen ligger badeværelset, hvor vaskefaciliteterne kan etableres.

På førstesalen er der gennemgående fyrretræsgulve og endnu et oplagt stuemiljø, der flankeres af tre værelser, hvoraf det ene egner sig som kontor, mens et andet har en fransk altan.

Overtager I nøglerne til denne ejendom, bosætter I jer i rolige og landlige omgivelser, hvorfra I har nem adgang til hverdagens behov. Således får I indkøbsmuligheder, daginstitutioner og begge afdelinger af Fladsåskolen inden for kort afstand, mens I på fordelagtig vis også har en døgnåben tankstation nær ved. Bag rattet kan I køre til Præstø og Næstved på henholdsvis ti og tyve minutter, og som bonus er motorvejen let tilgængelig.