Rosenvænget 56, 4690 Haslev

Super fin og velholdt etplansvilla med lukkede haver i Haslev

På en rolig vej i Haslev ligger denne skønne 1-plans villa, med plads til familien, hvor børnene kan vokse op med vennerne på vejen, og I kan gå til skolen og pasningstilbud.

Villaen tilbyder masser af plads på sine 133 kvm med integreret udestue på 29 kvm.
Den klassiske 70'er villa fordeler sig på 4 gode værelser, 2 badeværelser begge med brus, en god stor stue med direkte adgang til et rummeligt køkken og et bryggers. Herudover har man en integreret udestue med direkte adgang til de 51 kvm store overdækket terrasse.

Udenfor venter en dejlig stor grund på 1209 kvm fordel på 3 sektioner hvor de første to er indhegnet. Den ene er den store legevenlig have med masser af terrasseplads, den anden er adskilt med hegn og indeholder en dejlig privat terrasse og en rigtig fin sø med en lille gangbro til terrassen, den tredje er indkørslen med garage og overdækning til cyklerne. Fortil har I desuden en carport.

I flytter til en rigtig godt kvarter tæt på alle hverdagens fornødenheder. Man kan gå til skole og pasningstilbud og så er indkøb og offentlig transport blot en cykeltur væk mens motorvejen blot er 10 minutter væk, til stor glæde for familiens pendler.

Er det jer, der skal pakke flyttekasserne ud her? Book en fremvisning.