Engvej 48, Gelsted, 4160 Herlufmagle

God familievilla med tre værelser tæt på Næstved

Mangler I et dejligt hjem til familien? Så er det værd at se nærmere på denne villa, hvor I både er tæt på Næstved og Ringsted. Huset er indrettet med tre værelser, og ude venter en lækker have med hyggekroge og solrige terrasser.

I bosætter jer på en lukket vej i et fredeligt kvarter i Gelsted med offentlig transport til de tidligere nævnte byer. Der er dagplejere i området, og så kan I spadsere til både børnehave og indkøbsmuligheder. De ældre børn kan cykle til skolen, der er placeret omkring tre kilometer væk. Som bonus vil de yngste sætte stor pris på den nærliggende legeplads/boldbane, hvor der også bliver skabt en del
liv af den gode grundejerforening.

Ejendommen har fået nyt gasfyr i 2015 og der er udskiftet vinduer og terrassedør til træ/alu i 2016-2017. Generelt er der en optimal udnyttelse af kvadratmeterne i hjemmet, hvor samlingspunktet vil udfolde sig i den indbydende stue, hvis mange vinduespartier bidrager med et lækkert lysindfald. Brændeovnen er et hyggeligt element, mens terrassedøren let bringer udearealet i spil.

Vinkelkøkkenet er en ældre model, men fremstår charmerende med plads til et spisebordsarrangement.
.
Tilstødende møder I et bryggers med egen indgang, hvilket gør det nemt for børnene at stille de mudrede gummistøvler efter leg udenfor. Den resterende del af hjemmet udgøres af tre værelser og et badeværelse fra 2002 med gulvvarme.

Gennem de lune måneder vil I elske at opholde jer i den lukkede have med to terrasseområder med sol det meste af dagen, og på det ene er der også ekstra læ takket være hækken. Har I grønne fingre, kan de desuden let aktiveres i drivhuset eller højbedene, mens I ligeledes kan se frem til frugt fra to pæretræer og et kirsebærtræ.

Kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 eller aj@naestvedmaegleren for en fremvisning.