Kählersvej 1B, 2. TV., 4700 Næstved

Skøn ejerlejlighed med tagterrasse centralt i Næstved

Mangler du en lækker lejlighed tæt på centrum og stationen? Så kig her. I denne moderne toværelses lejlighed får du nemlig både en stue, et køkken og et soveværelse, og som en ekstra bonus er der en sydvendt tagterrasse til lejligheden, som indbyder til mange udetimer.

Du kommer til at bo i en ejendom med egen parkeringsplads, adgang til grønne fællesarealer og fælles vaskeri. Der er også eget kælderum og mulighed for leje af gildesal og en carport. Oppe ved lejligheden er der en sydvendt tagterrasse, som giver dig mulighed for at nyde de dejlige sommerdage og grille pølser til kartoffelsalaten. Der medfølger også et disponibelt rum, hvor du kan opbevare havemøblerne om vinteren.

Lejligheden er malet i 2020 og tager sig lys og moderne ud. Stuen har et sydvendt glasparti med skydedør og er stor nok til, at der kan indrettes flere opholdsområder. Der kan for eksempel laves et sofamiljø med plads til alle venner og veninder samt et skrivebord, hvor du kan fordybe dig i arbejde eller studier med en kop kaffe. Kaffen kan passende hentes i det lækre, tosidede køkken, som tager sig godt ud med hvide elementer, en bøgebordplade og en kogeplade fra 2020. I samme rum kan der indrettes spiseplads. Slutteligt er der et soveværelse med indbyggede skabe samt et badeværelse med badekar og brus


Fra adressen kan du både nå et busstoppested og Næstved Station på en kort gåtur. Der er derudover kort til både skole, indkøb og diverse specialforretninger i Næstved bymidte. Samtidig befinder ejendommen sig i en fredelig del af byen, og du mærker derfor ikke, at lejligheden er så central.

Er det dig, der skal bo her? Kontakt os allerede i dag.