Dybsøvej 50, Svenstrup, 4700 Næstved

Dejligt landsted syd for Næstved

Ikke langt fra Næstved i Svenstrups rolige og landlige omgivelser ligger dette dejligt landsted med en flot udsigt over det åbne marklandskab. Til huset hører et stort udhus/garage med mange anvendelsesformål - tidligere staldbygning med nyere tag på den ene side. Her er isat 2 elporte. På grundens 5.750 m2 kan I også have dyr gående.

Den fredelige beliggenhed appellerer til den lille, naturelskende familie, og der er gode muligheder for at udnytte det skønne landskab på hesteryg eller med snørede løbesko. Lige i nærheden finder I en efterskole og en naturskole, ligesom der ikke er langt til det smukke terræn ved Gavnø Slot. Små fem kilometer væk kan I handle ind, og inden for samme radius venter resten af hverdagens fornødenheder.

Går I med en drøm om græssende heste, kan I etablere folde og også indrette den store udbygning til dyrehold. På matriklen får I også glæde af en frodig have, der især gennem den lune periode står i fuld flor med blomstrende rhododendronbede, som I kan nyde udsynet til fra den sydvestvendte terrasse. Alt efter årstid kan I også plukke frugter fra egne frugttræer.

I overtager et fint hus i halvandet plan, hvor I kan mærke gulvvarme overalt i stueplanet, hvad end I træder på fliser eller trægulv. Stuen bliver ét af samlingspunkterne for hele familien, hvor I kan tænde op i brændeovnen og lytte til den knitrende ild, mens I slapper af i den bløde sofa. Rummet har også masser af plads til et spisebord, og så er der en havedør, som udvisker grænsen mellem ude og inde. Tilstødende stuen får I et charmerende køkken med spisesektion i den ene ende. Bryggerset ligger i forlængelse, hvor I har vaskemaskine og egen indgang. Etagen afrundes af et pænt badeværelse, og på første sal befinder de to værelser sig.

Sælger har fået indlagt af fibernet.


Kontakt Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 eller aj@naestvedmaegleren.dk for en fremvisning.