Tove Ditlevsens Vej 11A, 4700 Næstved

Rækkehus i det eftertragtede Digterkvarter

Nu har I muligheden for at overtage dette sjældent udbudte etplansrækkehus i Næstveds Digterkvarter. Boligen fra 2004 henvender sig både til den unge familie samt det modne par, der måske allerede bor i området og ønsker at flytte ind i et mindre hjem. Derudover er det værd at nævne, at huset kun har været ejet af ét par siden opførelsen.

Når I flytter ind på Tove Ditlevsensvej 11A, bliver I en del af en grundejerforening, der både har en sund økonomi og en asfaltfond. I overtager et velholdt hjem, som blandt andet fik anlagt en stor terrasse i 2014. Som en ekstra bonus er gavlen desuden vedligeholdelsesfri.

Inden døre venter jer en behagelig atmosfære samt lyse Tarkett-gulve, der breder sig over det meste af huset. I kan se frem til et herligt opholdsmiljø, som består af et køkken og en stue i åben forbindelse. Vinkelkøkkenet fra Tvis præsenterer sig i fin stand, og der er tilmed godt med skabsplads til køkkengrejet. Stuen får I snildt indrettet med et middagsbord og en komfortabel sofa, og om sommeren kan I nyde godt af, at der er direkte udgang til haven. Boligen indeholder desuden to pæne værelser med originale skabe, et rummeligt badeværelse samt et praktisk bryggers.

Glæd jer til at træde udenfor i den skønne, lukkede have. Herude kan I rigtig slappe af på den lækre terrasse, der indbyder til middage under åben himmel. Til ejendommen hører desuden en carport med et tilhørende redskabsrum.

I kommer til at bo dejligt i et roligt kvarter med kort afstand til både busstoppested, daginstitutionen Lindegården og Lille Næstved Skole afd. Karrebækvej. Få minutters kørsel fra adressen når I diverse indkøbsmuligheder samt centrum, der byder på butikker, lækre spisesteder, grønne områder samt Næstved Station.

Kan I se jer selv bo her? Ring til Næstved Mægleren for en fremvisning.