Atterbakkevej 11, 4684 Holmegaard

Morten Koch idyl med moderne komfort og pragtfuld udsigt

En fantastisk udsigt over åsen fra et af Sydsjællands højeste punkter gør Atterbakke til en særligt attraktiv adresse for jer, der holder af smuk natur og landlig idyl.

Ejendommen er gennemrenoveret både udvendigt og indvendigt i 2011 - 2012, hvor kun en del af ydermurerne blev bevaret. Huset præsenterer sig i en charmende stil udefra, der er en Morten Korch-film værdig. Her er hyggelige sprosse vinduer, og stråtaget med tre kviste og kragetræ er ligeledes fra 2012, hvor den gennemgribende renovering blev fuldendt.

Indvendigt træder i ind i en velisoleret bolig med topmoderne komfort. I stueplan ligger der vandbåret gulvvarme overalt, og det åbne og sammenhængende opholdsmiljø med køkken-alrum og stue er lyst og behageligt. Her finder I blandt andet køkken-indretning, hvor alle hvidevarer er fra AEG, en hyggelig brændeovn, klædelige 60x60 cm store klinker og en rundet endevæg med fire enkeltdøre og et sæt dobbeltdøre ud til et stort sydvestvendt terrasseareal. Stueplanet rummer også et lækkert badeværelse og kombineret bryggers og entré, hvorfra der er trappe til første sal. En stor møblerbar repos binder overetagen sammen. Heroppe ligger der to gode værelser og en virkelig hyggelig stue eller soveværelse.

Udearealerne omfatter blandt andet en stor terrasse med rådhusbelægning og omgivende stensætning, helt nyanlagt hyggekrog hvor nuværende ejer har tilbragt sommerafterne, stor græsplæne og rigelig plads til parkering. I skellet til naboen løber en lille bæk og i, og i får naturen helt tæt på i form af et rigt dyreliv med blandt andet kronvildt og egen eng og skov. Grunden er på knap fire hektar.

Dette er simpelthen en ejendom og en udsigt, der skal opleves. Ejendommen ligger diskret tilbagetrukket på grunden og når i kører ind af den hyggelige indkørsel, kan i nærmest mærke pulsen sænke sig. Dette er en ejendom i vil glæde jer til at komme hjem til hver dag.

Beliggenheden vil også tiltale den travle familie, idet der er nem adgang til Sydmotorvejen.


Men kom selv og se! Kontakt Næstved Mægleren for en fremvisning af denne mildest talt fantastiske ejendom.