Skipperlodden 2, 4736 Karrebæksminde

Arkitekttegnet kvalitetsvilla med fjordudsigt i Karrebæksminde

Med adresse på Skipperlodden 2 i Karrebæksminde kan I nu overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne arkitekttegnede og fuldmurede villa med udsigt til fjorden.

I bosætter jer få hundrede meter fra kystens fantastiske miljø ved lystbådehavnen og stranden. I kan desuden se frem til gåafstand til offentlig transport og indkøb, mens I blot skal lidt længere på cykel eller i bil for at nå skole og daginstitution.

Kvalitetsbyggeriet er opført af O.C. Huset til den daværende direktør og har kun haft én ejer. Derfor fremstår hjemmet meget velholdt og er specielt indrettet med forskudte niveauer. Af nyere istandsættelser kan nævnes vinduer/terrassedøre mod terrassen i 2011, køkken i 2015 samt badeværelsesinteriør i 2016.

Ved ankomsten parkerer I bilen i carporten, der har et redskabsrum tilknyttet. Herefter fortsætter I inden døre enten via hallen eller det praktiske bryggers, hvor I kan have vaskefaciliteter stående. Foruden tre indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene har en hems, får I et gæstetoilet og et pænt badeværelse med elementer fra Vordingborg Køkkenet, som er toppet af en marmorlignende bordplade med to indstøbte håndvaske. Både gæstetoilettet og badeværelset har gulvvarme.

Køkkenets stilrene interiør er ligeledes fra Vordingborg Køkkenet, og her får amatørkokken optimale betingelser for at fremtrylle livretterne og afprøve nye opskrifter. Den åbne forbindelse til stuen sikrer et indbydende og socialt rum, hvor I kan mødes på tværs af hverdagsrutinerne. Der har tidligere været en brændeovn, som kan genetableres, da de keramiske fliser og skorstenen er bevaret.

Ude får I fornøjelsen af en helt ugeneret have uden indkig. I den stemningsfulde udestue med vindrueplanter kan I tilbringe sommeren i selskab med familie og venner til herlige grillarrangementer, mens børnene leger på græsplænen.

Huset og beliggenheden skal opleves. Kontakt os i dag for at bestille en fremvisning.