Parkvej 176, ST. 14., 4700 Næstved

Ideel begynderlejlighed i stueplan med nyere køkken og terrasse

I den sydlige del af Næstved nær alt til hverdagen ligger denne attraktive lejlighed med adgang til en skøn terrasse, så I kan nyde sommerens måltider udendørs. Boligen er ideel til førstegangskøberen eller som forældrekøb, og da den er løbende vedligeholdt, overtager I et rigtig fint hjem, der er nemt at gå til. Velkommen til Parkvej 176.

Vil I med bussen, stopper den lige ude ved vejen, og stationen kan I nå på cyklen, så det bliver nemt at pendle. En anden fordel er mindre end 500 meter til nærmeste dagligvarebutik, der er klar med forsyninger til de spontane grillmiddage. Boligen ligger også nær uddannelsesinstitutioner, grønne områder til løbeturen og svømmehallen, hvor I også kan få pulsen op.

I 2016 blev der foretaget en del forbedringer af lejligheden, som fik opsat et smart HTH-køkken, filt på væggene og lagt gulv, dog er det originale stadig nedenunder. Kvadratmeterne fordeler sig over en indbydende entré med plads til sko og jakker samt køkkenet, som forkæler med en opvaskemaskine. Fra køkkenet er der åben forbindelse til stuen, hvilket skaber et dejligt flow i hjemmet. Det er også fra stuen, at I kan træde ud på terrassen i lærketræ, som kom til i 2017 og så fint er afskærmet med et hvidt stakit. Det hyggelige uderum er klar til afslapning med iskaffe og en god bog. Inde i lejligheden venter desuden et soveværelse samt badeværelset med kar. I får også adgang til et kælderrum til ekstra opbevaring og så er der gode parkeringsmuligheder ved ejendommen.

Vi glæder os til at vise jer lejligheden - book en fremvisning.