Orenæsvej 31, 4700 Næstved

Velholdt villa med alt det praktiske i gåafstand

Nu kan I blive de nye ejere af et dejligt etplanshus, perfekt til parret i alle aldre eller børnefamilien. Her får I en moderne bolig, med alt, hvad man har brug for, kun tre kilometer fra Næstveds hyggelige midtby.

Villaen er på 129 kvm, og alle rum fremstår moderne og klar til nye beboere. Plantegningen dækker over en entré, bryggers, badeværelse, køkken, stue og tre værelser. Det ene værelse har adgang til et disponibelt rum, der kan indrettes til walk-in, og de tre værelser kan indrettes til børn, voksne eller gæster, alt efter behov. Faciliteterne er gode, der er gulvvarme over det hele, og der er flotte 120 x 60 fliser i hovedhuset; tilbygningen er fra 2012, køkkenet er fra 2014 og har alt i hårde hvidevarer; badeværelset fra 2020 har fliser og bruseniche; og i bryggerset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler. Hjemmets samlingspunkt er den rummelige stue, hvor brede vinduespartier giver lys og kig til haven. Og så er praktikken sikret med isoleret loft, fibernet og fjernvarme.

Villaen, der er fra 1954, ligger på en stor dobbeltgrund, og I får her flere haveskure, carport, en stor have og en dejlig terrasse. I kommer til at bo tæt på alt det, man har brug for i hverdagen: Skole, institutioner, indkøb, sportshal, grønne stier og Næstveds bymidte. Fra Næstved Station er der gode togforbindelser, fx kan I tage toget direkte til København H på 42 minutter, mens I i bil har gode pendlermuligheder til det meste af Sjælland.