Rypevænget 46, Brøderup, 4733 Tappernøje

Veldisponeret etplansvilla med separat forældre- og børneafdeling

I skønne Tappernøje udbydes nu en velfungerende etplansvilla fra 1998, der løbende er blevet renoveret og opdateret. Huset er inspireret af arkitekturen fra Lind & Risør med bl.a. separat forældre- og børneafdeling, og den imponerende loftshøjde medvirker til, at rummene synes større. Der er flere gode og praktiske løsninger, som er værd at fremhæve såsom solpanelerne, gennemgående gulvvarme og fliser i entré, bryggers, på badeværelserne og i køkkenet.

Selve grunden er på 960 kvm med en flisebelagt indkørsel, der fører op til en rummelig carport. For fem år siden blev den sydvendte træterrasse opført, der er over 40 kvm stor, og terrassen går over i en skøn græsplæne med plads til leg.

Huset har to indgange; gennem det nyrenoverede bryggers fra 2022 og via entréen med god skabsplads. Børneafdelingen består af to regulære værelser, der adskilles af et badeværelse, alt imens forældrene kan se frem til et stort soveværelse med eget badeværelse. I 2018 blev der lagt nyt gulv i den store opholdsstue, og i åben forbindelse heraf får I glæde af det store køkken med nye hårde hvidevarer.

Villaen ligger for enden af en lukket vej tæt på både daginstitutioner og Fladsåskolen, og nærmeste supermarked er en velassorteret 365discount. Huset omgives af Folkeskoven med rekreative områder, og der er nem adgang til motorvejen. I kan køre til Præstø på 15 min, Næstved på 20 min og til København på 50 min.