H C Andersens Vej 77, 1. tv., 4700 Næstved

Lys, indbydende og veldisponeret lejlighed på 75 kvm med 9 kvm glasindrammet altan

På H. C. Andersens Vej 77, 1, tv udbyder vi nu en lys, veldisponeret og overtagelsesklar lejlighed til salg. Denne bolig er 75 m2 stor, og dertil kommer en 9 m2 stor, vestvendt altan, der er glasindrammet og i praksis fungerer som en god og brugbar udestue.

På adressen præsenteres I først og fremmest for en gedigen ejendom fra 1969, og her bliver I en del af en god og veldrevet ejerforening med styr på sagerne. Der er gode parkeringsforhold samt brugsret til grønne fællesarealer, hvor der er plads til både store og små beboere.

Lejligheden ligger godt og lyst på 1. sal, og den er dermed velegnet for køberen i de fleste af livets stadier. Hoveddøren åbner til et pænt og indbydende hjem med Vordingborg-køkken fra 2020, pæne vægge og lofter samt en virkelig flot lysindfald. Planløsningen strækker sig over en rummelig fordelingsentré, et stort og møblerbart soveværelse, et badeværelse med kombineret badekar og brus, det flotte og strømlinede køkken med spiseplads samt den vestvendte stue, hvorfra der er udgang til altanen, som praktisk talt udgør et ekstra rum til boligen.

Prikken over i'et er uden tvivl den attraktive beliggenhed i Digterkvarteret omgivet af grønne arealer og med kort afstand til skoven - alligevel er der kun 1 kilometer ind til midten af byen, hvor det hyggelige leben folder sig ud. Her får I med andre ord det bedste fra begge verdener, og lejligheden skal helt sikkert opleves med egne øjne.