Brandskov 29, Vråmose, 4654 Faxe Ladeplads

Charmerende landhus lige ved skov og marker

Velkommen til Brandskov 29, hvor vi udbyder dette landlige halve dobbelthus lige udenfor bygrænsen i et naturskønt område mellem skov og mark. Her får I ikke kun en naturskøn beliggenhed mellem grønne træer og marker. I får også gode naboer og i Faxe Ladeplads, finder I bl.a. en god skole, idrætsklubber og 2 supermarkeder.

En hvidpudset facade med småsprossede vinduer og stråtag pryder huset, og både de ydre og de indre rammer er lyse og indbydende.

Indenfor får I 114 kvm fordelt på to etager. I stueplan har I et værelse med god skabsplads, en rummelig stue med brændeovn, et pænt køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer, samt et brusebadeværelse med klinkegulv og vaskemaskine.

På første sal er der to værelser: Et stort værelse med loft til kip og endnu et godt værelse med stige op til en hems.
Vi kan også nævne, at der er gulvvarme på badeværelset, i køkkenet og det halve af stuen, samt en stor radiator i den anden ende.
Boligen er yderst hyggelig.

Matriklen råder over 447 kvm, som også udfolder sig på en dejlig have med en velpasset græsplæne, hvor man kan sidde ude og nyde udsigten over markerne, og en sval nordvestvendt fliseterrasse.

Der er desuden et nyere muret udhus på 17 kvm. med tegltag til rådighed, hvor I har ekstra disponibel plads. Med andre ord er Brandskov 29 det perfekte hjem for jer, som ikke vil gå på kompromis med hverken bolig eller beliggenhed.

Kontakt os for en fremvisning og oplev boligen med egne øjne.