Petersmindevej 38, Holme-Olstrup, 4684 Holmegaard

Flot istandsat villa med mulighed for erhverv

Nu kan I blive de nye ejere af en skøn villa på hele 195 kvadratmeter med ugeneret have, stor og sydvendt terrasse samt en afdeling, der kan indrettes til erhverv i Holme-Olstrup. Boligen er ejet af en tømrermester og har gennemgået flere renoveringer de sidste fem år og fremstår meget præsentabel; en god bolig for børnefamilien eller parret, der ønsker mere plads, ro og græs mellem tæerne.

I Holme-Olstrup finder I både dagligvarer, daginstitution og forsamlingshus, mens der I Fensmark blot fem km væk, er både skole, sportshal og den "landskendte" Fensmark Brugs. Fra Holme-Olstrup Station går toget til Næstved på blot 8 min, mens der i bil også er gode pendlermuligheder til Næstved, Køge og København.

Selve villaen er fra 1979 og har gode faciliteter både inde og ude. Her er garage, værksted, haveskur, en hyggelig have med ikke mindre end fem terrasser, hvoraf flere er overdækkede, og I har gode solchancer til både morgen- og aftenkaffen. I løbet af de sidste fem år er der lavet flere renoveringer, herunder køkken, gulve, hoveddøre, flere vinduer, indkørsel, og i 2022 er der lavet nyt tag.

Huset består af entré, tre værelser, flisebadeværelse med separat brus, toilet, bryggers med vaskefaciliteter samt køkken og stue i åben forbindelse. Den store stue, der er samlingspunktet i hverdagen, har et fantastisk lysindfald og direkte forbindelse til terrassen. Herudover er der et forskudt plan med to værelser, som sælger har indrettet til frisørsalon med et ekstra rum. Der er også et badeværelse i dette plan. Har i ikke behov for erhvervsdelen, kan hele dette plan i stedet bruges til f.eks. teenageafdeling, da det er godkendt til beboelse.