Cypresvænget 31, Enø, 4736 Karrebæksminde

Super lækkert fritidshus fra 2015 i skønne Karrebæksminde

Vi har fået mulighed for at give jer den bedste start på enhver kommende ferie, da fritidshuset på Cypresvænget 31 er sat til salg - endda med en fejlfri tilstandsrapport. Dette fristed kan meget kort beskrives med 3 x V: Velholdt, Velindrettet og Velbeliggende.

Fritidshuset blev opført i 2015, hvorfor det er et af - hvis ikke dét - nyeste fristed på vejen. Huset er på 61 kvm, som fordeler sig i ét plan med loft til kip - og den gode indretning gør også, at ejendommen kan bruges året rundt eller evt.til udlejning i de populære feriemåneder. Skal der være en behagelig temperatur allerede når i ankommer, kan varmepumpen tændes med en SMS, ligesom alarmen kan slås til og fra med SMS.

En rummelig entré åbner hjemmet, og herfra ligger det store badeværelse med toilet, separat brus og vaskemaskine. Huset indeholder to værelser med fornuftig soveplads og et køkken med et skønt stort opholdsmiljø bestående af et alrum og en stue med brændeovn og en alkove, hvor mindre børn vil elske at tage en lur.

Den 700 kvm store grund rummer et meget anvendeligt udhus, og kronen på værket er den store træterrasse, hvor I er sikret privatliv med plankeværket, der skærmer af for vejen. Enø er kendt for sine fantastiske strande, og omkring Enø By ligger en masse gode spisesteder. Nyder I smuk natur, kan I enten gå til venstre og langs med kysten med udsigt over Karrebæksminde bugt / Smålandsfarvandet eller gå til højre og gå langs Enø Kystvej med udsigt over Karrebæksminde Fjord.

Fra sommerhuset er der også kort afstand til hele det hyggelige kanalmiljø, der byder på flere gode spisesteder med vandudsigt. bager, vinbar, slagter, flere fiskehandlere og Pizzariaer. Der er også indkøbsmuligheder i både Spar og Netto i gåafstand.