Holmegaardsvej 21, Fensmark, 4684 Holmegaard

VELHOLDT MURERMESTERVILLA MED SKØN OG LUKKET HAVE I FENSMARK

I hyggelige Fensmark nær Næstved udbyder vi nu denne velholdte murermestervilla fra 1940. Holmegaardsvej 21 er det idéelle hjem for børnefamilien, som ønsker både et godt hus, en lukket have og en beliggenhed, der kan det hele.

Foruden entréen byder villaen på et køkken-alrum i åben forbindelse med en stue, et badeværelse, tre værelser, og hertil har I kælderen med endnu et badeværelse, gode disponible rum og et vaskerum. Det hele fremstår indbydende og velholdt, bl.a. med et stort HTH-køkken fra 2005, og særligt her i de åbne alrumsfornemmelser kommer der masser af lys ind - vinduerne vender nemlig mod syd og vest. Desuden kan vi oplyse, at huset opvarmes med fjernvarme, og der er indlagt fibernet.

Grunden er 827 kvm stor, og den byder på indkørsel, en stor nyere carport med indbygget udhus samt en have, der både er stor og lukket. Og så er her både en stor terrasse, en endnu større græsplæne, højbede, flagstang og alt i alt de perfekte rammer for at trives som familie i det fri.

Alt dette i et område, der rummer alt, hvad børnefamilien kunne drømme om. Skolen, som går til 9. klasse, ligger lige om hjørnet, og byen byder både på børnehaver, vuggestuer, dagplejer og private dagplejetilbud. Inden for en radius af 500 m har I ydermere biblioteket, Danmarks største SuperBrugsen, café, apotek, læge, tandlæge, frisør, musikskole og sportsfaciliteter. Og skal I lidt længere væk, går bussen lige uden for døren.