Helleristen 61, 4700 Næstved

Enderækkehus med en fantastisk disponering af både de indre og ydre arealer

Helleristen 61 er sådan et hjem, der både fungerer til den enlige, til parret i alle livets stadier og til den lille familie. Dét kan huset både takke den velindrettede planløsning, den for området store have og den gode placering for.

Hvis du ønsker den absolut bedste indretning af køkken og grund, skal du se på dettee enderækkehus, der gemmer på nogle af de bedst indrettede m², du kunne forestille dig. Der er 106 af dem, som er fordelt på tre værelser, et fint badeværelse med gulvvarme, et gæstetoilet, et bryggers og sidst køkken, alrum og stue i ét, hvis åbne disponering og ovenlys giver en skøn rumfornemmelse. For nogle år siden blev væggen væltet, så alrummet blev skabt, og senest, i '21, satte det udvidede køkken prikken over i'et. Det er bl.a. et af de eneste huse i området med en køkkenø. Der er således tale om et velholdt hjem, hvilket også bryggerset indikerer.

En udestue fletter hus sammen med have, og den forlænger sommeraftenerne. Hele grunden er 276 m² stor og er på én og samme tid overskuelig og indrettet i flere gode miljøer, hvilket tæller både terrasse og bålsted foruden græsplæne og skur, der er fra '22. Glæd dig til sol hele dagen - og til den nemme udgang til de grønne fællesarealer; der er nemlig låge i hækken.

Du vil bo lige ud til stierne og med udgang fra haven til grønne arealer uden naboer direkte op til din baghave, så beliggenheden er rolig. Om hjørnet ligger områdets bedste legeplads, og i en radius af godt 1 km har du også skole, institutioner, svømmehal og Rema 1000. Sct. Jørgens Park og Næstved C ligger hhv. 2 og 3 km herfra.