Holmevej 62, Brandelev, 4700 Næstved

Flot og istandsat villa med fredskov i baghaven og marker i forhaven

Flot og istandsat villa med energimærke A2010 i naturskønne omgivelser; til den pladskrævende familie, de erhvervsdrivende og naturelskerne! (Energimærke A2010 er et af de højeste energimærkninger, der kan opnås i Danmark. Huse med energimærke A2010 har et lavere energiforbrug, bedre indeklima og opfylder de strengeste energikrav og er mere energieffektivt.)

Velkommen til adressen Holmevej 62, hvor et hjem i landlige omgivelser nu udbydes. Her får I et dejligt og istandsat stuehus med flere tilhørende staldbygninger og en helt fantastisk gildesal i en selvstændig bygning. Herudover får i en helt vidunderlig grund med natur og egen å samt et godt lokalmiljø, hvor tilkørslen til motorvejen heller ikke er svær at nå.

Ejendommens faciliteter står skarpt blandt disse naturlige omgivelser, hvor I ikke bare får æbletræer og diverse andre frugttræer, men også elementer som solfangere, solceller, eget vandværk og muligheder for dyre- og maskinhold. De store lader er oplagte til disse formål, og så har de ellers masser af potentiale, da I kan udleve kunstnerdrømmen med eget atelier, have en pladskrævende hobby eller drive et erhverv. Der er endda også et hyggerum med bar, billard og dart. Ejendommen er privat beliggende på en privat vej med god afstand til den offentlige vej.

Stuehusets indre er istandsat gennem de sidste par år og giver jer de bedste forudsætninger for at skabe et afslappende hjem med en behagelig atmosfære. Hjemmets køkken-alrum er fra 2022 og fremstår imødekommende, mens I også får nye gulve og gulvvarme i stueetagen. Der er flot udsigt ud over markerne, som i kan nyde fra jeres store træterrasse fra 2023.

Da I er bare ti kilometer fra Næstveds indre, kan hverdagslivet ligeledes stortrives med alt, hvad byen har at byde på; og det gælder altså caféliv, kultur, uddannelse og offentlig transport.