Odensevej 152, 4700 Næstved

Centralt beliggende villa med dejlig, stor have

Boligen præsenterer sig med et stort, rummeligt og lyst køkken fra december 2019, to værelser, stue, badeværelse samt entré og gangareal. I åbner dørene op til den nyttige entré, hvor I kan etablere jer med en fin garderobe og dermed finde et godt sted til hverdagens praktikaliteter. Disse understøttes desuden i køkkenet, der ikke bare fremstår nydeligt i et åbent og strømlinet design, men også viser sig med kvalitetsrige vaskefaciliteter. Her har I ideelle forudsætninger for at dyrke kvalitetstiden og skabe spændende retter sammen. Begge soveværelser kan tale ind i individets behov for ro og afslapning, og vender I opmærksomheden mod badeværelset, kan I glæde jer over et velholdt og nydeligt design, der dækker over separat bruseniche og masser af skabsplads.

Ejendommens unikke egenskaber viser sig, når det kommer til den store have; her kan I slå jer ned på skønne og solrige terrassemiljøer, der er strategisk placeret efter solen, mens overblikket over haven kan bevares. Som om dette ikke er nok, byder ejendommen også på to ordentlige skure til henholdsvis hobbyelementer og haveredskaber, mens garagen er oplagt til parkering af familiens køretøjer.

I befinder jer kun 250 meter fra indkøbscentret, hvor I finder alt, hvad familiehjertet begærer; og mere til. I har derudover legeplads og skole til rådighed, mens I kan gå "Fyn" rundt på bare en halv time. Er det udflugterne til vand og skov, der kalder, kan I hurtigt køre dertil.