Fjordlodden 12, 4736 Karrebæksminde

VELHOLDT VILLA MED VANDUDSIGT OG JORDVARME

Beliggende i 2. række til skønne Karrebæk Fjord finder I denne indbydende villa. Her byder omgivelserne på en rolig og tryg tilværelse, hvor hverdagen hos både børnefamilien og parret vil fungere gnidningsfrit.

Den veldisponerede planløsning strækker sig over tre plan og har sin begyndelse ved den rummelige fordelingsentré i stueplan. Herfra har I adgang til et værelse, spisestue, stue, køkken og et badeværelse, alt imens I ved trappen kan tage turen op til førstesalen, som består af et stort badeværelse og to værelser, hvoraf det ene har udgang til en østvendt altan med vandudsigt. Slutteligt kommer en god, anvendelig og højloftet kælder, hvis disponible rum fremstår som en underetage i boligstandard og kan anvendes til bl.a. gildesal, liberalt erhverv eller lignende. Hjemmet er gennemgående lyst og indbydende med en række gode elementer både i køkkenet og på badeværelset, og hertil kommer en skøn bonus i form af opvarmning ved jordvarme.

De ydre rammer står ikke mindst lige så velholdte som de indre, hvor I her præsenteres for lys gulstensvilla fra 1973 med hvidrammede sprossevinduer. Grunden rummer lige knapt 1500 kvadratmeter, der byder på både en god garage samt en sydvendt have med terrasse og tehus.

I placerer jer midt mellem Karrebæk Fjord og Karrebæksminde Bugt med rig mulighed for at komme helt ned i gear til vandets rolige væsen. Hertil rummer byen både skole, institution og supermarkeder, således alle hverdagens praktikaliteter går op i en højere enhed.