Sterkelsvej 19, st. tv., 4700 Næstved

Flot istandsat lejlighed centralt i Næstved

Denne bolig appellerer til dig, der drømmer om pæne, lyse rammer, som er fuldstændigt indflytnings klar. De nydelige gulve samt hvide vægge og lofter er gennemgående for de 47 kvm og vidner om, hvordan der er lagt kræfter i at istandsætte lejligheden, så der ikke er en finger at sætte på indretningen. Her kan dagens måltider tilberedes i et køkken, der står knivskarpt med både opvasker og vaskemaskine, og fra disse rammer kan du træde direkte udenfor. I åben forbindelse hermed finder du stuen, hvor både et spisebord og sofaen kan flytte ind, ligesom du kommer til at råde over et badeværelse og et godt soveværelse, der vender ud mod have miljøet.

Rødstensejendommen er opført i 1919, og som en bonus får du adgang til en fælles have, der kan opfylde dine behov, når du trænger til rolige stunder i det udendørs. Billedet tegner sig tydeligt op: Efter en velafsluttet arbejdsdag sætter du kursen mod køkkenet og fortsætter med et glas vin i hånden ud i aftensolen, hvor du slår dig ned på terrassen i den solrige, vestvendte have med både terrasse, græsplæne, bede og skur.

Beliggenheden er meget central med kun 300 meter til stationen. Alt kan nåes med en gå tur, ligesom skøn natur også er at finde inden for kort afstand. Det er heller ingen sag at komme helt ind til den kerne af restauranter, caféer og et rigt butiksliv, som udgør Næstveds bymidte. Efter blot 5 min. på cyklen kan du stå inde på Axeltorv og herfra fortsætte turen til fods på de brostensbelagte gader, når du nyder en osetur i de charmerende stræder.

Mangler du noget? Så tag toget - det tager kun 49 minutter til København.

Kan evt. købes sammen med lejligheden i samme ejendom - Sterkelsvej 19, 1. th. - se Næstved Mæglerens hjemmeside.