Snesere Torpvej 26, Snesere Torp, 4733 Tappernøje

Flot istandsat villa med naturskønt beliggenhed

Vi har glædet os til at kunne byde jer indenfor i denne enestående villa, som muremesterens i sin tid byggede til sig selv. Huset er fra 1950 men er løbende blevet fuldstændig gennemistandsat, så I får moderne og velfungerende faciliteter fra A til Z. Det ser I bl.a. på det lækre badeværelse med spabad og dobbelt bruseniche samt i køkkenet, som giver jer masser af skabs- og bordplads. Køkkenet er ydermere åbnet op mod den rummelige og indretningsvenlige stue og med både bryggers, fyrrum samt en god, stor, integreret garage er der lagt op til en praktisk hverdag. Vi stopper dog ikke her, for ovenpå finder I yderligere to værelser, mens der er indlagt gulvvarme i hele hjemmet som en ekstra bonus.

Der er ingen tvivl om, at huset gør indtryk, og æstetikken understeges af den vedligeholdelsesfrie forhave, hvor en nyere flisebelægning giver hjemmet et strømlinet præg. Istandsættelsen er også til at se udendørs, og her kan I glæde jer over det udskiftede tag, den kun to år gamle garagetilbygning såvel som den østvendte gårdhave og den sydvendte terrasse, der giver jer nogle ideelle tilflugtssteder på solrige sommerdage.

Slutteligt må vi runde beliggenheden, som her er helt uforstyrret med ærkedansk omkring sig. Samtidig er der nem forbindelse til motorvejen, så pendleren hurtigt kan komme mod større byer, mens hyggelige Brøderup kan nås på få minutter i bil og tilbyder jer alle de daglige praktikaliteter med indkøb, skole og institutioner.