Tjørnevej 95, Fensmark, 4684 Holmegaard

Flot, velholdt og renoveret villa i idylliske Fensmark

På Tjørnevej 95 præsenterer denne udsøgte 70'er-villa sig med et opdateret udtryk og en klassisk planløsning, der vil forsøge at tilgodese hverdagen hos børnefamilien. Indendørs venter jer mange kvadratmeter fordelt på ét plan med en naturlig opdeling, hvor værelserne, badeværelset og bryggerset med gulvvarme er koncentreret i husets vestlige del, alt imens den østlige ende byder på køkken og stue i åben forbindelse med hinanden. Hjemmet har inden for de seneste par år oplevet en række opdateringer, som tæller både to nye badeværelser med gulvvarme, moderniserede værelser og nye døre; Vordingborg-køkkenet er ligeledes fra 2013, og alle de nye tilføjelser står flot og velholdt frem og er klar til at modtage jer.

Husets ydre har såvel som det indre fået en overhaling, hvor taget fra 2013 falder godt i hak med den mørke træfacade, der i de seneste par år er blevet slebet helt i bund og fået en ny omgang maling efter alle kunstens regler. De stort set nye vinduer fuldfører den hyggelige træhusstil med både sprosser og hvide rammer, alt imens haven er nem at holde med hele to terrasser og en dobbelt carport.

Området er helt perfekt for børnefamilien, da I er tæt på både indkøb, skole og institution. Børnene har mulighed for at cykle til Holmegaardsskolen langs de hyggelige stisystemer på under 10 minutter, alt imens byen også rummer Danmarks mest velrenommerede SuperBrugsen. Hvad mere kan man ønske sig?