Holmegaardsvej 28, Fensmark, 4684 Holmegaard

Flot og mulighedsrig villa med god have

Drømmer I om en villa med god plads, solrige udearealer med både altan og lukket have, imens I bor helt centralt i Fensmark, så I nemt kan gå til det hele? Så tag med til Holmegaardsvej 28, hvor I nu finder jeres kommende hjem.

Her venter jer en villa på 163 kvadratmeter fordelt ud på tre etager, så I får god mulighed for at indrette jer og skabe forskellige afdelinger. Kælderen yder praktiske løsninger, imens stueetagen har fokus på nærværet med den store, vinklede stue, så familie og venner kan samles ­- enten rundt om spisebordet eller i de bløde sofamøbler. Derudover får I også en lys entré, et badeværelse, et godt køkken samt to værelser, der er oplagt som forældreafdeling, og førstesalen venter med endnu flere værelser og et badeværelse.

Ejendommen står flot med flere muligheder for at nyde udelivet. Fra førstesalen kan I nemlig træde direkte ud på altanen, imens den lukkede have giver jer solrige hjørner, et skønt terrassemiljø, grønne hyggekroge med beplantning og en flisesti, der fører jer mod udgangen og et grønt område.

I kommer til at bo helt centralt i Fensmark, der er beliggende bare syv minutters kørsel til Næstveds største shopping-område og bare 15 minutters kørsel til centrum. Her får I kort gåafstand til det meste, så skole, dagtilbud, indkøb, sportsfaciliteter og busforbindelser nemt kan nås til fods på de gode stisystemer, ligesom byen er stolt ejer af en af Danmarks største moser; den naturskønne Holmegaard Mosen.