Gramsvej 22, 4700 Næstved

LYST OG MODERNE RÆKKEHUS MED VIDUNDERLIG RUMFØLELSE

Hvis du leder efter et godt hjem på en central og lettilgængelig beliggenhed, så skal du vende opmærksomheden mod Gramsvej 22. Her ligger nemlig et rigtigt godt rækkehus til salg med et hyggeligt udeliv, god praktisk plads, og særligt boligens rumfornemmelse er helt klart et besøg værd!

Kom derfor med indenfor i 64 aldeles luftige og veldisponerede kvadratmeter, der strækker sig to etager høj. Det begynder med en entré og et pænt badeværelse, der begge har gulvvarme, før det store køkken-alrum præsenterer sig lyst og gæstmildt: Her går loftet højt op til kip mod førstesalens møblerbare repos, der afslutter boligen med adgang til et værelse. Det her er et hjem, der kun mangler dig, dine møbler og din indretning - resten fungerer lige, som man kunne ønske sig det.

Det lyse, indflytningsklare hjem har endvidere adgang til to terrasser eller havestykker; én mod vest og én mod øst, så du kan følge solen dagen lang. Nyd pausen eller selskabet i det fri, og vid, at du flytter ind i en gedigen ejendom med et godt naboskab. Og så har du ydermere plads til at snige hele to biler ind på din egen parkering.

Det er en meget central beliggenhed, du har i kikkerten. Du skal nemlig bare lige rundt om hjørnet, og så har du Rampen over Næstved Station, og videre præsenterer Teatergade sig med afsæt til det hyggelige, summende, dejligt stemningsfulde byliv. Perfekt for både næstvederen såvel som for pendleren.