Korsevænget 30, 4100 Ringsted

Super fin 1-plan villa i Ringsted

Med en god placering i Ringsteds bymidte og forbedringer af ejendommen kan både det unge og ældre par samt førstegangskøberne glæde sig til at flytte ind!

Samtlige gulve er i massiv parket, og alle vægge er spartlet op og fået glasfilt, på nær køkken bryggers og bad, hvor der blot er spartlet, samtidig med at lofterne er blevet enten skiftet eller ordnet, og fire af vinduerne er udskiftet til lavenergiruder. Huset er også malet fra top til tå, hvorfor det fremstår super indbydende. Stuen står i åben forbindelse med køkken, der på samme vis som badeværelset er holdt i retrostil, flot vedligeholdt og forsynet med en bordplade i klinkebelægning fra 2019. De 103 kvadratmeter breder sig også over to værelser, og så får I glæde af en lækker overdækket terrasse.

Ejendommen fra 1961 udfolder sig med en skøn have og en udestue, der for nyligt er blevet opført. Villaen har plankeværk til begge sider, hvilket er blevet istandsat inden for det seneste år, og herudover kommer I til at råde over en garage, som benyttes som værksted samt en dobbelt carport, som er kommet til i 2022.

Som prikken over i'et sørger adressen for en god beliggenhed i Ringsted med kun 200 meter til en skole og gåafstand til daginstitutioner og indkøb. Derudover kan I uden besvær begive jer mod outletcenteret og motorvejsnettet, og Ringsted Station kan lokaliseres til fods, hvormed I har lette forbindelser til både København og Roskilde. I kan desuden se frem til at bo i tæt afstand til grønne områder, gåture langs stisystemet og at blive en del af et godt naboskab.