Karrebækvej 977, 4736 Karrebæksminde

Nyt Luft-til-vand varmepumpeanlæg installeres ved køb!

Ejer installerer nyt Luft-til-vand varmepumpeanlæg ved køb!

Denne villas planløsning, udseende og havemiljø kan kun overbevise jer om at flytte adresse til Karrebækvej 977 i Karrebækminde, så vil udsigten over fjorden gøre udslaget. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen, men cykelstien er tæt på, så I kommer nemt rundt i byen. Det gælder ikke mindst, når de yngste skal afleveres i pasningstilbud eller skole. Til fods når I indkøb, bus og kysten, hvor hele den maritime atmosfære hersker. I sommersæsonen er fiskerlejet da også en oplevelse i sig selv med flere spisesteder.

Ejendommen med den solgule facade, blev malet i 2019. Det hele er grundigt vedligeholdt, og derfor bød 2019 også på udskiftning af tagrender samt træværk og tætningsmembran på taget.

Inden døre er hjemmet også opdateret, da alle de autentiske døre er blevet sandblæst og malet. Bemærk desuden det pæne, gennemgående gulv, der sikrer en flot sammenhæng og forstærker fornemmelsen af stueplanets åbne planløsning. Foruden et bryggers breder hele grundplanet sig nemlig over to stuer en suite og et køkken - alle tydeligt forbundet som én helhed. Stemningen bliver sat af lysindfaldet, brændeovnen fra 2013 og det lyse inventar såsom de hvide køkkenfronter.

Udover den henrivende udsigt over fjorden byder første sal på fire gode værelser og et badeværelse fra 2014, der forkæler med et lækkert spabad og en separat bruseniche med regnbruser.

I haven er gårdmiljøet blevet nivelleret og belagt med perlesten, der er opsat hegn i 2019, og det er i samme år, at terrasserne er etableret med perfekte forudsætninger for afslapning på de varme dage.