Lille Vallensvedvej 1M, Vallensved, 4700 Næstved

Andelsbolig fra 2006 i hyggeligt område

Her venter jer en andelsbolig på 90 kvadratmeter, som henvender sig til alle aldersgrupper og kan rumme singlen eller parret såvel som børnefamilien. Det lyse hus præsenterer sig med masser af muligheder, og så bliver I en del af et godt naboskab kun 10 minutters kørsel fra Næstved.

I stuen kan I indrette jer med både en sofakrog og et spiseområde, og herfra er der desuden åben forbindelse til køkkenet. To værelser, et badeværelse samt et bryggers udstyret med vaskefaciliteter og indbygget skabsplads står ydermere til rådighed. Som en bonus er der mulighed for at bygge en førstesal med 40 ekstra kvadratmeter, hvilket de fleste af naboerne har benyttet sig af.

Fra ejendommen, der er opført i 2006, har I en dejlig udsigt til marker, og så får I fornøjelsen af både morgen- og aftensol med de to terrasser. Andelsboligforeningen har en god økonomi, og med jeres navn på postkassen kan I også se frem til et godt naboskab med sommerfest og venlige sjæle, der altid står klar til at vande jeres blomster og holde øje med huset, mens I er ude at rejse.

I ligger dejligt naturskønt med skov og cykelsti, men befinder jer samtidig kun 10 minutters kørsel fra Næstveds mange indkøbsmuligheder, skoler og børnehaver, ligesom byen også venter med alt fra caféer og takeaway til kulturtilbud. Oplevelsesrige BonBon-Land kan lokaliseres efter en 15 minutters køretur, og på en lille halv time kan I gøre holdt ved Slagelse.

Velkommen!