Vordingborgvej 381, Dalby, 4690 Haslev

Mulighedsrig ejendom med stort værksted og udsigt til åbne marker

Nu har I mulighed for at kaste jeres kærlighed på denne ejendom, der trænger til en opdatering. I får her en stor grund på 1.709 m2 med masser af potentiale, og det store værksted er perfekt til hobbymanden - eller kvinden, der ikke kan få nok af gør-det-selv-projekterne. Der er ligeledes etableret et udhus med to disponible rum, og haven kan blive lige præcis den oase, I altid har ønsket - måske med nyttehave, stokroser og espalier. Ja, det er blot jeres fantasi, der sætter grænserne! Hvad med en terrasse med udgang fra stuen, hvor I kan nyde en stund i sommersolen og spise et lækkert måltid fra grillen?

Bindingsværk har en helt særlig charme, som er værd at bevare, og dette hus har tilmed et skønt vindfang, der byder velkommen til. Herfra træder I direkte ind i entréen, der giver videre adgang til badeværelset og stuen, mens planløsningen også byder på et værelses og et køkken. Men I kan selvfølgelig præge det hele i den retning, I ønsker.

I bosætter jer lidt nord for Dalby, så I både får fordelen af at være omgivet af natur, men også nemt kan tilgå byens faciliteter. Dalby er hyggelig og levende med bl.a. idrætshal og et velassorteret supermarked, så indkøbene kan klares tæt på boligen. Beliggenheden er tilmed god for pendlerne, der her kan komme på motorvejen efter 3 kilometer.

En spændende ejendom, som vi glæder os til at præsentere jer for!