Gl. Næstvedvej 4, 4683 Rønnede

CHARMERENDE VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Midt i en grøn oase finder I denne charmerende, hyggelige og særdeles funktionelle villa, som fremtræder elegant med lyse trægulve og store vinduespartier. Her vil I også få glæde af naturskønne omgivelser, der medvirker til en ganske særlig atmosfære udenfor!

Med en planløsning på 72 m2 er denne bolig både oplagt til seniorerne eller parret, der venter barn. Hvem end I er, så er der gode kvaliteter at hente her på denne adresse, bl.a. pæne gulve og rum, som I kan folde jeres tilværelse ud på.

I får glæde af en stue, hvor familiesamværet vil leve i bedste velgående takket være de hyggelige rammer. Herfra er der ikke langt til de tre møblerbare værelser. Hvis I bevæger jer videre, vil I støde på det rustikke køkken, der forener funktionalitet med et æstetisk touch. Til sidst er der også et badeværelse samt bryggers med fyr.

Træd udenfor og mærk græsset under jeres fødder, når I bevæger jer rundt i den frodige baghave mod nord, som I kan kalde for jeres helt egen. Der er en skøn udsigt, og så er der rig mulighed for boldspil eller picnic under solens lune stråler.

Området kalder på gode indkøbsmuligheder, da I tæt på adressen finder en Rema1000 og en MENY med alle de nødvendige remedier til en gnidningsfri hverdag. Cirka 3 km væk ligger der desuden skoletilbud, dagpleje og vuggestuer.

Velkommen til Rønnede!