Skuderløse Bygade 32A, 4690 Haslev

Enderækkehus fra 2001 med lav varmeudgift

Lad os byde jer med på en fremvisning af Skuderløse Bygade 32A, hvor vi nu udbyder et veldisponeret og gedigent enderækkehus opført i 2001 - det perfekte match for bl.a. enlige og par i alle livets stadier.

Rækkehuset er bygget i røde mursten og med tegltag, og det opvarmes billigt takket være det nye gasfyr (med gastank som serviceres af Primagaz, fyret via Propangas som i 2022 blot koster ca. 1.070 kr. om måneden). Til huset er der carport fra 2007, og man får ligeledes glæde af en fantastisk, vestvendt terrasse med en ugeneret solterrasse med stor, elektrisk markise, og her vil I elske at slå jer ned i havemøblerne og bare nyde tilværelsen.

Hoveddøren byder indenfor til et veldisponeret hjem med god planløsning og en hjemlig atmosfære. Boligen byder på kombineret entré og bryggers, et regulært soveværelse, et rum med gode anvendelsesmuligheder, et stort badeværelse (klargjort med plads til badekar/spabad) samt et stort og lyst opholdsrum, hvor køkken, spisestue og dagligstue ligger i åben forbindelse med hinanden med direkte udgang til terrassen og haven.

Beliggenheden er prikken over i'et. Her er I omgivet af søde og behagelige naboer, og I kommer til at bo tæt på skovens dybe, stille ro samt Højmosen, som er fredet og huser et rigt fugleliv. Der er kort afstand til bl.a. Haslev og Fensmark, som huser alle hverdagens fornødenheder, og Næstved kan nås på mindre end 15 minutter.