Egevej 10, Fensmark, 4684 Holmegaard

Gedigen og velholdt etplansvilla med attraktiv beliggenhed

På en af Fensmarks hyggelige og rolige adresser udbyder vi hermed en klassisk og velholdt etplansvilla, som skal opleves med egne øjne - denne ejendom er nemlig løbende vedligeholdt og istandsat, og den egner sig ideelt for unge førstegangskøbere, den lille familie og ægteparret med udeboende børn.

Villaen er opført i 1961, og den ligger på en 823 kvm stor matrikel, som er lukket helt af. Her er både indkørsel, nyere carport, garage med plads til værksted/hobbyisten samt en dejlig have, hvis grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje - solskinsdagene kan således nydes på de solrige terrasseområder i ro og mag.

Huset råder over 85 m2 boligareal og boligen er helt indflytningsklar; der er samtidig mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg, hvis I har specifikke ønsker og visioner for jeres kommende hjem. Planløsningen byder på en entré, to værelser med skabsplads, et rummeligt badeværelse, et funktionelt køkken og en lysfyldt vinkelstue med gode indretningsmuligheder. Dertil kommer en ejendommens udhus på 22 m2 med bl.a. to disponible rum.

Prikken over i'et er uden tvivl den attraktive beliggenhed i den gamle, hyggelige og rolige del af byen. Der er hverken langt til skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og dagligvarebutikker, men der er selvfølgelig heller ikke langt til dejlig natur, Næstved og motorvejen.