Refsnæsvej 18, 4700 Næstved

Charmerende bjælkehus med fjernvarme på stor grund i Åderupkvarteret

Idyl, ro og privatliv står højt på listen over ord, der kan beskrive den helt særlige stemning i vil finde ved Refnæsvej 18 i Næstved. Her bærer udeområdet præg af åbne, luftige og naturskønne arealer, der danner ramme om dette helt særlige hus, som blot venter på at kunne starte næste kapitel af sit liv med en ny ejer ved sin side. Skal det være jer?

Sælger i 2022 fået indlagt fjernvarme.

I præsenteres her for en veldisponeret planløsning, hvor I fra hoveddøren bydes velkommen af et stueområde, som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Hertil rummer etagen et værelse, et badeværelse samt trappen ned til kælderetagen, der består af flere disponible rum. Denne meget åbne indretning tildeler hjemmet en helt speciel varme takket være det gode lysindfald fra de brede vindues- og indgangspartier, som lader solens stråler glide uforstyrret gennem boligen. Det går godt i spænd med de mange lækre detaljer i boligen; her er særligt de blotlagte bjælker samt Vordingborg køkkenet med de kontrastskabende, sorte fronter og kogeplade med indbygget emhætte nævneværdige. Huset er opført i 1955 og er løbende blevet vedligeholdt med bl.a. fibernet, fjernvarme og strøm i garagen; og hertil kommer et skønt, grønt udeareal med udhus.

I kommer til at bo i en roligt og tilbagetrukket grund i det attraktive Åderupkvarter i Næstved, hvor I slipper for både bylarm og trafikstøj, samtidig med at I har adgang til alle de fornødenheder, byen tilbyder.