Hindholmvej 57B, Kvislemark, 4262 Sandved

Unik ejendom i landlig idyl med et utal af kvaliteter

Charme, idyl og hygge må siges at være et lille udsnit af de nøgleord, der bedst beskriver den unikke ejendom, Korsagergaard, her på Hindholmvej 57B. Her går bolig og beliggenhed kompromisløst op i en højere enhed - begge dele skal opleves med egne øjne.

Denne ejendom kan dateres helt tilbage til 1876, og den ligger på en 8100 kvadratmeter stor, parklignende og indhegnet grund, fordelt på 2 matrikler. Foruden det store græsareal venter der nemlig bl.a. veltrimmet beplantning, solrige hyggekroge, en fiskedam samt en udsigtspavillon med kig over de langstrakte vidder. Her er I kort sagt sikret et sublimt udeliv i smukke rammer.

Boligen råder over 278 m2 fordelt over to etager samt det 92 m2 store væksthus, placeret som hjertet af ejendommen, der binder hele herligheden sammen, og dertil kommer de store og anvendelige udbygninger på i alt med bl.a. anneks, garage og udhus, der bl.a. giver plads til alt fra liberalt erhverv i det godkendte erhvervsareal på 25 m2. Så snart I træder indenfor i hjemmet, præsenteres I for et hyggeligt hjem, der med sine mange kvadratmeter både giver plads til samvær og privatliv - perfekt for fx børnefamilien. Der venter mange kvaliteter og egenskaber, og vi kan bl.a. nævne, at næsten hele boligen er malet indvendigt i 2020, mens huset er malet udvendigt i 2021, hertil kommer at der er gulvvarme i flere rum.

I bosætter jer med højt til himlen, masser af fuglesang, natur og et rigt dyreliv - alligevel er der kun 5 min. til Sandved med skole, fritidsmuligheder og købmand, mens Fuglebjerg ligger 10 minutter væk. Vi kan desuden oplyse, at den ene matrikel er godkendt af Vurderingsstyrelsen til udstykning.