Plantagevej 22, Tybjerglille Bakker, 4160 Herlufmagle

Unik arkitekttegnet villa i det idylliske Tybjerglille Bakker

På en lukket vej med mange børnefamilier ligger den arkitekttegnede etplansvilla, som murermesteren opførte til sig selv i 1999. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller funktionalitet, og I får her et flot vedligeholdt hjem med en hyggelig have.

Bygningen er fuldmuret indvendigt som udvendigt, med naturbrændte facadesten og alle indvendige vægge står filset og nymalet i 2022. Bryggerset er senest moderniseret med bl.a. ny bordplade samt skabe og skydedøre i 2020; et år hvor alle døre inde i huset også blev udskiftet. Boligen råder over 178 m2 med gulvvarme, hvortil I kan lægge en indbygget garage på 56 m2 med et tilhørende disponibelt rum. Desuden finder i både IHC samt genvex i ejendommen.

Fra bryggerset træder I direkte ind i en soveafdeling bestående af to værelser samt et badeværelse, der bliver bundet sammen af en fordelingsgang, som leder videre ind til det hyggelige køkken-alrum. Entreen er rummelig og kan f.eks. benyttes som kontor, og dertil tilgår I fra alrummet en oplagt forældreafdeling, hvor et soveværelse med skabsvæg har adgang til sit eget badeværelse. Slutteligt indeholder boligen en lys og indbydende stue med udgang til terrassemiljøet, der afskærmes af en læmur.

Tybjerglille Bakker ligger naturskønt, tæt på to skove, og fra ejendommen er der blot 2 km til den populære Tybjerg Privatskole, der tilbyder skolegang fra 0.-9. klasse. Indkøbene foretages f.eks. i Gelsted, mens I også nemt kan køre til Næstved, når I har brug for et større bymiljø.