Larsesvej 68G, Vesterhave, 4736 Karrebæksminde

Indflytningsklart fritidshus i Karrebæksminde

Velkommen til charme, hygge, idyl og stemning - med en fantastisk lav månedlig ejerudgift!

Dette skønne og hyggelige fritidshus bærer præg af gennemgående vedligeholdelse, og meget er blevet udskiftet og istandsat inden for den seneste tid, og det drejer sig blandt andet om døre og vinduer. Fra entréen finder I til venstre det velholdte og lyse badeværelse med separat bruseniche, og til højre finder I et af husets to værelser. Boligens køkken fremstår ligeledes pænt og nydeligt i ægte feriestil, og der er veludnyttet opbevaringsplads i form af for eksempel overskabe. Fra køkkenet bevæger I jer ind i stuen, hvor der er plads til både TV- og spiseområde, og så har I fornøjelsen af en hyggelig udestue, hvor lyset strømmer ind, og hvor der er udgang til terrasse og have.

Selve ejendommen er fra 1962, og her medfølger tre skønne terrasseområder, to praktiske skure, en indkørsel og en skøn have, der er nem at holde. Det charmerende sort/hvide træhus fremstår velholdt udefra, og så er der en vandvarmer fra januar 2022 og en varmepumpe fra 2020.

Her kommer I til at bo i et fuldstændig fantastisk nærområde, der virkelig er en lille perle, når det kommer til ferie- og sommerbyer i Danmark. Med kun 700 meter til havet vil havne- og kanalmiljø være en fast del af jeres færden rundt i byen, og så har I hyggelige Enø i gåafstand fra adressen, ligesom alt fra dagligvarebutikker, spisesteder og en god kop kaffe på MæglerCaféen - så der er noget for enhver smag.

Vi ses på Larsesvej 68G!