Byvej 21, Hammer, 4700 Næstved

Flot istandsat villa med god beliggenhed nær Næstved

Velkommen til Byvej 21, hvor vi nu udbyder denne villa, hvor ægte landidyl mødes med en funktionel og moderne indretning og næsten fejlfri tilstands- og elrapport.

Når I først sætter fod på grunden, vil I blive mødt af en smuk, hvid villa med stråtag, der står nærmest som fra et postkort på en grøn grund med en gårdsplads og en aflukket have med buske og træer samt en lille terrasse, der forbinder hus med have. Vælger I derefter at gå indenfor, vil I kunne glæde jer over et hjem, der står fuldstændig skarpt med velvalgte materialer og optimalt udnyttede kvadratmeter.

Huset fremstår lyst og lækkert med et stort køkken-alrum, der er udstyret med et åbent og moderniseret køkken samt god plads til både sofastue og spiseplads. Dertil er det etableret en entré med opbevaring og vaskefaciliteter samt et badeværelse med brus. I tilbygningen finder I et rummeligt soveværelse, der er opført i samme stil med resten af hjemmet, og de to hemse giver ekstra indretningsplads og kan bruges til mange forskellige formål.

Er dette noget for jer, så får I også en super beliggenhed. Adressen befinder sig skønt ud til dejlige naturområder i Hammer, hvor historie, kultur og et hyggeligt landsbymiljø lever i bedste velgående. Samtidigt befinder jer omkring ti minutter fra Næstved, hvor I finder gode skoler, masser af butikker, samt et rigt restaurant- og butiksliv.