Spangsvej 127, Udby, 4750 Lundby

Skøn villa med egen skov og højt til himlen

Vil I flytte helt tæt på naturen, og drømmer I om rigelig plads til tilværelsen? Så skal I sætte kurs mod Spangsvej 127, for her kan I blive de lykkelige ejere af en skøn villa, der ligger i den grønne kulisse af en 43.783 m2 stor matrikel. I får egen skov, åbne vidder omkring jer og naturen som nærmeste nabo.

Huset placerer sig for enden af en lang, lukket vej, og ud mod gårdspladsen ligger både en stor udbygning og den charmerende villa, som kan dateres tilbage til år 1880. Udbygningen rummer et væld af muligheder, for her er indrettet med alt fra lager til vaskerum, værksted og garage, så her er perfekte betingelser for eksempelvis den pladskrævende hobby eller håndværkerens projekter.

Vender I blikket mod selve huset, møder I to etager med en god planløsning. Førstesalen er dedikeret til to store værelser, der kan forvandles til tre. Nedenunder venter et flot renoveret stueplan, hvor bryggers og bad blev istandsat i 2011, mens køkken og stue blev gennemrenoveret i 2020 - her er indlagt gulvvarme i stuen og på badeværelset. Til slut åbner en dør op til udelivet på den solrige terrasse, som inviterer på udsigt til naturen.

Selvom I får naturen som nabo, har I samtidig kort vej til de daglige gøremål og de større byer. Der er henholdsvis skole og indkøb i nabobyerne Lundby og Ørslev, og I har ikke mere end et kvarter til Vordingborg, ligesom der er 25 minutter til Næstved og en lille time til København fra den nærliggende motorvej.

Velkommen!