Skovmøllevej 5, Myrup, 4700 Næstved

Hyggelig bolig med skøn beliggenhed i fantastisk landskab

MULIGHED FOR HURTIGT OVERTAGELSE - DA SÆLGER ER FRAFLYTTET OG EJENDOMMEN ER TØMT!

Elsker I at være i harmoni med naturen, og søger I en rolig oase med den smukkeste beliggenhed midt i et fantastisk istidslandskab? Så er dette mulighedsrige hus syd for Næstved alt, hvad I går og drømmer om.

Nærmere bestemt befinder vi os i Myrup, der ligger i et frodigt bakkelandskab med Fladsåen for foden af den store Ås. Kigger I jer omkring, vil I kunne opleve søer, marker, skove, enge og moser, og her emmer af en helt særlig naturkarakter med et rigt dyre- og fugleliv med rovfugle og ugler. Hele området inviterer til udeaktiviterer, og samtidig får I alle hverdagens fornødenheder i nærliggende Mogenstrup.

Vi er i en landsby med godt fællesskab, hjælpsomme naboer og kort til skole, daginstitution og svømmehal.

Huset er højt placeret, hvorfor der er den mest idylliske udsigt over det grønne terræn, som især kan beundres fra den nyere terrasse orienteret mod sydøst. Grundens 1.379 m2 er meget kuperet med flere hyggekroge til havemøblerne. Her er ligeledes et stort, fladt græsareal til opstilling af telte til festlige stunder og en dejlig have med et kæmpe nøddetræ, der fungerer som en naturlig parasol. På matriklen finder I ligeledes en carport og et større udhus til opmagasinering.

Huset kendetegnes af en helt utrolig ro, og det er også anvendt til terapautiske forhold såsom psykoterapi grundet lysindfaldet og atmosfæren. Ét af disse rum er stuen med en trefløjet dør med tykke termoruder ud til terrassen. Stueplanet byder ligeledes på et charmerende køkken, et værelse med sæbebehandlet trægulv og et nyere badeværelse. Kælderens 82 bonuskvadratmeter råder over fire disponible rum med vaskefaciliteter, et værksted og et toilet, hvor det er muligt at genetablere et bad. Som en tilføjelse er her installeret fibernet.