Figenvej 94, 4700 Næstved

Flot og velholdt villa for enden af lukket vej i Næstved

Vi har nu fornøjelsen af at byde jer inden døre i en villa fra 1979, hvor sælger har sørget for, at alt fremstår knivskarpt og fungerer optimalt.

Huset råder over tre indretningsvenlige værelser, som placerer sig i hhv. stue- og førsteetagen, så I kan lave to separate værelsesafdelinger. I finder dertil et funktionelt badeværelse i begge plan, hvor det ene stod færdigt og klar til brug i år. Hjemmets samlingspunkt er det rummelige køkkenalrum, hvor et opdateret og istandsat køkken smelter sammen med en dejlig spisestue, der har nyt gulv såvel som god plads til at samle venner og familie. Det samme gælder opholdsstuen, som I finder på førstesalen, og slutteligt rummer huset et bryggers med vaskefaciliteter og en rummelig entré med en brændeovn, der er med til at opvarme det hulmursisolerede hus.

I vil fra første øjekast fornemme, at der er styr på det praktiske med bl.a. vinduer og døre fra 2015, et skur fra 2017 samt nyere tag på garagen. Haven er ligeledes værd at nævne, da I her vil få glæde af et velbygget legehus, en stor græsplæne samt en solrig terrasse og altan, der begge inviterer jer til at slå benene op.

Herudover er man dejlig tæt på Rønnebæk Fælled og Fruens Plantage som er et naturskønt område med skov, stier, naturlegeplads, shelter og bålpladser, hvor I kan tage på opdagelse på gåben eller mountainbike. Derudover møder I skole, daginstitution, indkøb og sportshal inden for halvanden kilometer.