Landevejen 9, 4684 Holmegaard

Flot vedligeholdt villa i Holme-Olstrup Stationsby

Velkommen til en ejendom, der på fineste vis kombinerer en veldisponeret planløsning med charmerende detaljer, der giver et æstetisk udtryk til en villa, som samtidigt udgør et praktisk udgangspunkt for hverdagen.

Inden døre bliver I de stolte ejere af 162 meget veludnyttede kvadratmeter samt en kælder med yderligere 90 kvadratmeter. I får glæde af to rummelige stuer, der er i åben forbindelse med hinanden, og fra spisestuen er der hurtig adgang til køkkenet, der som resten af huset er udstyret med alle nødvendige faciliteter. Hjemmet rummer dertil tre gode, indretningsvenlige værelser, der fordeler sig mellem en oplagt børne- og voksenafdeling, hvor begge afdelinger er udstyret med badeværelse og den ene tilmed råder over et tekøkken. Slutteligt finder I fem disponible rum og et vaskerum i kælderen. Hele huset fremstår yderst velholdt med bl.a. løbende udskiftede vinduer og køkken fra 2015.

Huset placerer sig med en skøn og opholdsvenlig have samt flere hyggelige terrasser på en grøn grund centralt i Holme-Olstrup. Med denne adresse er I tæt på det hele og har bl.a. kort gåafstand til indkøbsmulighede såvel som tog- og busstation, og I befinder jer ligeledes tæt på både skole og dagtilbud. Er I på udkig efter et større udvalg, ligger Næstved under ti kilometer fra adressen og kan nås på nærmest ingen tid med både bil og offentlig transport. Vi tør godt love, at I ikke kommer til at mangle noget her.