Fasanvej 6, 4700 Næstved

FLOT RENOVERET 70'ER-VILLA PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED

Renoveret i 2015/2016 og med virkelig gode takter hele vejen rundt kan I flytte ind i et aldeles veltænkt og charmerende hjem. Velkommen til det allerførste Fasanvej 6!

I befinder jer på en dejlig hjørnegrund, hvorfra I ikke har mere end fem minutter til skoven. I kan også ramme den gamle kaserne på gåben, og således emmer hverdagen helt af sig selv af liv og kultur med lige fra skaterpark, ridehus til koncerter og kolde fadøl på Kongebryg. Også indkøbsposerne kan I bringe hjem på bare fem minutter på gåben med både Netto, Rema og Fakta. Særligt familien bliver tilgodeset, hvor blandt andet Grønnebakken har et særligt godt ry med både vuggestue og børnehave, og med både Kildemarkskolen og Vor Frue Skole fem minutter herfra samt gymnasiet inden for rækkevidde bor I ganske enkelt perfekt til en flydende hverdag.

Den flydende hverdag får I også på selve ejendommen, hvor I er omgivet af højt hegn og høj hæk. I kommer til at flytte ind i et overordentligt velpasset etplanshus, der blev hulmursisoleret i 2020. En carport tillader to biler at stå i læ, og taget er professionelt malet og renset i 2021. Ud over disse klækkelige praktikaliteter, så kan I se frem til at nyde den 40 kvadratmeter store, solrige terrasse, som I kan nyde fuldt ud nærmest uden at røre en finger!

Inden døre finder I både charme og gode løsninger, blandt andet med et flot Vordingborg Køkken i højglans, og med en Quooker er I sikret lethed i hverdagen - dette understreges blot af en støjsvag og økonomisk opvaskemaskine fra 2020. Her åbner hjemmet sig fra en entré, og videre finder I køkkenet, en dejlig, vinklet stue, tre værelser, to badeværelser og et bryggers. Flotte, gennemgående gulve i fletparket og et lysindfald, der siger sparto fra stuens sydvendte væg: en kvalitet, der smelter inde- og udearealer sammen.