Søndergade 17, Hyllinge, 4700 Næstved

Meget hus for pengene i fredelige Hyllinge!

Er boligjagten stillet ind på et hjem i fredelige omgivelser, så findes svaret i Hyllinge, hvor I flytter tilværelsen til en lille, aktiv by med fred, ro og skøn natur. Jeres nye hjem ligger midt i byen, hvor I bliver naboer til både tennisbanerne, stoppestedet og skolen, ligesom I har få hundrede meter til byens daginstitution. Hyllinge placerer sig midt i Sydsjællands dejlige natur, hvor I er omgivet af åbne marker, og samtidig har I kun et kvarters kørsel til Næstved og under 30 min. til Slagelse, så selvom I flytter ud til naturen, har I stadig nem adgang til jobs og byliv.

I overtager nøglerne til en klassisk murstensvilla, der siden år 1900 har prydet vejbilledet med en traditionel rødstensfacade og charmerende dannebrogsvinduer. Her får I meget hus for pengene, og med i købet hører også en pæn, velholdt have, der byder på fine frugttræer og et hyggeligt gårdhavemiljø. I finder desuden et drivhus, hvor de grønne fingre kan få frit spil, mens gør-det-selv-projekterne kan komme til live i værkstedet, der ligger i forbindelse med garagen. Som endnu et plus kan I glæde jer over det gode Energimærke C, som er usædvanligt flot af et hus, der kan dateres tilbage til år 1900. Huset er bl.a. opdateret med trævinduer i nyere tid.

Bag villaens charmerende ydre venter jer en bolig fordelt over to etager, og overalt møder I en lys og venlig atmosfære, som vil gøre det nemt at føle sig hjemme. Førstesalen prydes af synlige hanebånd, og lofterne er ført til kip, hvilket skaber en skøn rumfornemmelse; etagen er dedikeret til to gode værelser og en rummelig repos. Nedenunder supplerer stueetagen med et nydeligt flisebadeværelse samt hjemmets naturlige opholdsrum, som tæller en spisestue samt en stue, der ligger i åben forbindelse til det pæne køkken; her i stuen vil brændeovnen sprede både varme og hygge. Spisestuen kan desuden nemt forvandles til et tredje værelse, hvis der er brug for det.

Velkommen!