Daddelvej 20, 4700 Næstved

ETPLANSVILLA MED BØRNE- OG FORÆLDREAFDELING I NÆSTVEDS SVØMMELHALSKVARTER

Bare 10 min. cykeltur fra centrum af Næstved når I Daddelvej 20 i et super attraktivt villakvarter. Her forgrener de små veje sig mellem hinanden, og netop på denne lille del af det hyggelige vænge finder I de sødeste naboer. Hvert år arrangeres der sommerfest og julefrokost, mens hverdagen gøres bekvem af, at folk er søde til at holde øje med og passe på hinanden. Når man taler om hverdagen, når I indenfor få hundrede meters radius flere skoler, daginstitutioner, købmænd, Sct. Jørgens Park's indkøbscenter. Herudover har du kort til idræt og så stopper bussen tæt ved og leder mod stationen. For naturelskere sættes prikken over i'et med den korte afstand til Fruens Plantage, hvor der er mountainbike stier, shelter, bålplads og gode muligheder for spontane gåture.

Her på adressen, hvor der ingen larm er, finder I den veldisponerede etplansvilla fra 1979, der ligger godt placeret på den 910 m2 store grund med solfangere på taget til det varme vand, sælger har derfor et meget lavt energiforbrug. Haven folder sig ud som en ugeneret oase for både børn og voksne, hvor den solbeskinnede terrasse strækker sig langs det meste af huset og er delvist overdækket og skærmet af en læmur, så uderummet kan nydes i al slags vejr. Her er tilmed bærbuske og frugttræer, drivhus samt carport med redskabsskur med et udhæng i forlængelse, hvor cykler kan parkeres eller tøj kan hænges til tørre.

157 m2 byder jer velkommen med en planløsning, med 4 værelser, der virkelig formår at opfylde børnefamiliens krav. Her er en separat forældreafdeling med walk-through skabsafdeling, badeværelse og Master Bedroom, tre børneværelser, badeværelse med badekar, køkkenalrum, stue, entré og et dejligt stort bryggers. Måden hvorpå stue og køkkenalrum er placeret centralt i boligen skaber et godt incitament for familiehygge, og har I brug for endnu mere plads til fælles aktiviteter, kan værelset, der støder op til køkkenet, sammenlægges til et endnu større alrum.

Velkommen!