Rypevænget 13, Brøderup, 4733 Tappernøje

Dejlig 4-værelses etplansvilla med skov i baghaven

Boligjagten tager jer til hyggelige Tappernøje, hvor jeres nye hjem ligger trygt og godt i rammerne af et lukket vænge med fred, ro og skoven i baghaven. I bliver altså naboer til naturen, mens I samtidig har kort vej til alle de daglige gøremål. Tappernøje og bydelen Brøderup står til rådighed med både skole, hal, indkøb og daginstitutioner samt et rigt foreningsliv, der drives af byens mange frivillige - og der er stisystemer til det hele. Derudover er vejen til Tappernøje banet af Sydmotorvejen, og det tager kun tre minutter hjemme fra Rypevænget, før I finder tilkørslen. Trænger I til at besøge bylivet, har I også under 20 min. til Næstved og Vordingborg.

Hjemme i villavejens trygge rammer bydes I velkommen af et dejligt førstehåndsindtryk, for jeres kommende hjem ligger på et grønt baggrundstæppe af skovens høje træer. På vejen er der godt naboskab og mange børnefamilier, og Folkeskoven byder på både shelter, legeplads og hundeskov.

I overtager nøglerne til en gulstensvilla med byggeåret 1988 samt tilbygning fra 1999. Huset holdes med selskab af en carport til bilen og en skøn have til sommerdagene. Har I børn, kan de indvie græsset med boldspil, mens I følger solen på de skønne terrasser omkring huset. Ejendommen fik desuden nyt naturgasfyr for ca. ti år siden.

Vender I blikket mod boligen, fortsætter de gode oplevelser, for her venter 134 pæne m2. Hjemmet folder sig ud med en veldisponeret planløsning, der får det optimale ud af pladsen, så boligen byder på både et bryggers, et badeværelse, hele fire gode værelser og et åbent opholdsrum. Sidstnævnte bliver hjemmets naturlige samlingspunkt, for køkken-alrum og stue forenes til et ægte leverum med perfekte betingelser for såvel hverdagslivet som familiebesøg. Samtalen kan køre uden afbrydelser, mens der lægges sidste hånd på middagen og gæsterne slår sig ned omkring spisebordet; samtidig vil brændeovnen i den store vinkelstue sprede varme og hygge fra sin plads i hjørnet.

Velkommen!